АБОНАМЕНТ
 РЕКЛАМА
 КОНТАКТтърсене | начало | english  
ЗА АБОНАТИ НА СПИСАНИЕТО име парола
Можете да ползвате безплатно архив на списанието, с изключение на броевете от последните 30 дни.
 АРХИВ ТЕМА
 АРХИВ ЕМА
 ЗА НАС

тЕМАта

Любов и семки
Ирина Вагалинска

Никога не смесвам работата със слънчогледа. Но не защото не оценявам успокоителното действие на семките върху редакционната нервна система в часовете преди дедлайна. Просто още не мога да се отърва от спомена за една плажна нирвана: августовско слънце и аз под него върху хавлията с "Квартеронката" на Майн Рид и пакетче "едър, печен" . Едва на 11 съм, горда и посиняла от студ след тричасово плуване за пръв път сама в дълбокото. Не искам да чуя за прибиране на сянка и меню с компот накрая. Не може ли да обядвам семки? Родителите ми се смеят, но ме оставят още малко да бъда абсолютно щастлива.

И каква е поуката? Някой може съвсем логично да попита защо разказвам точно тази история навръх 14 февруари, около който кръжат темите в броя. Плажът се казваше "Трифон Зарезан", но не това е важното в случая. Нас, жените, любовта ни интересува повече от виното. А тя, оказва се, има съвсем пряка връзка със слънчогледа. Така поне са вярвали нашите баби, когато са пробивали дупка в питата, за да погледнат през нея годеника, та после той цял живот да върти глава по посока на невестата-слънце.

Февруарската ни проблЕМАтика изследва и други магии от времето, когато мъжете са крали китки от любимите си, вместо да им купуват букети от магазина. Не че има нещо лошо в цветята, пратени по куриер в офиса. Такъв жест може да размекне дори жена, калена в големия бизнес като Саша Безуханова.

В интервюто с нея има и компютри, и романтика. Но за да сме сигурни, че второто няма да липсва поне този месец на читателките на "ЕМА", добавяме още екстри: разговор за летенето с една Валентина, ревюто на един Валентино и светивалентинските размисли на първата двойка, поканена за участие в рубриката "Адам и ЕМА".назад съдържание напред

съдържание


Саша Безуханова: Шик е да поемаш мъжки роли
Все пак дори на генералния директор на "Хюлет-Пакард"-България понякога му омръзва да е човекът, на когото ...


Любов и семки
Никога не смесвам работата със слънчогледа. Но не защото не оценявам успокоителното действие на семките върху ...


Магия за любов
ИСКРА ЦЕНКОВА се закле никога да не се поглежда в огледало по пълнолуние. Пари можеш да ...


Еротична работилница
Една философка и две политоложки връщат на мода седянката за изненада на Мариана Тодорова. ...


Семейната гелдна точка на Симеон Колев и Мариана Векилска
Защо ги избрахме Защото, ...


Дипломатически съпруг: Полска жарава в огнището на френската резиденция
Фамилната история на Каролин дьо Понсен става за кино, усети Къдринка Къдринова. От ...
начало начало | нагоре нагоре 2001-2017 © Тема Нюз АД. Всички права запазени.  
Всички текстове и документи, публикувани в този уеб сайт, са собственост на "ТЕМА НЮЗ" AД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните им права.