АБОНАМЕНТ
 РЕКЛАМА
 КОНТАКТтърсене | начало | english  
ЗА АБОНАТИ НА СПИСАНИЕТО име парола
Можете да ползвате безплатно архив на списанието, с изключение на броевете от последните 30 дни.
 АРХИВ ТЕМА
 АРХИВ ЕМА
 ЗА НАС

майсторЕМА

Еротична работилница

Една философка и две политоложки връщат на мода седянката за изненада на Мариана Тодорова.

 

 

 

Понякога любовта идва сама. Промъква се неочаквано под клепачите, вдишва мислите ни и не дава покой на сънищата ни. Друг път трябва да я извикаме - по най-красивия начин, така че да няма къде другаде да се дене. Така поне твърдят философката Фида и политоложките Нели и Емила.
В навечерието на "Свети Валентин" момичетата са се събрали в апартамента на едната и майсторят любовни послания, съкровищници,
украшения за голо тяло
цветя от хартия и други дребни знаци на внимание към настоящи или към потенциални любими мъже.
Естествено, не липсват съмишленички. Няколко журналистки и преводачки, една счетоводителка и още няколко техни приятелки са насядали по възглавници на земята. Около тях са пръснати купички с мъниста и камъчета, разноцветни панделки и ленти, перца и пресована хартия, празни бутилки от вино, миниатюрни шишенца и кутийки.
Във въздуха се носят аромат на вино и мелодии тип боса нова. Дори накацалите под прозореца гълъби изглеждат заинтригувани и проточват шии към любовната седянка.
"Започнахме миналата година. Направихме първата "работилница" на най-магичния ден в годината - Еньовден. След това повторихме уъркшопа по Коледа, а сега го правим за Деня на св. Валентин, защото ни харесва да споделяме идеи", обяснява Фида. "При мен
чувствата се материализират
в думи", казва Емила. Тя току-що е размножила емоционалното си послание и го е навила на рула. Сега трябва да им постави панделка и няколко пера, за да е лека и безгрижна любовта ґ. Фида предпочита да види романтиката в добре направена бутилка за вино, която може да намери и друго приложение - ваза, свещник и каквото друго ти дойде на ума.
Факт е, че с малко конци, игли и лепила мислите отиват към други светивалентински варианти. В кутийките може да се сложат бижута, послания към важен човек или ароматни цветя. Не е лошо да се знае, че спиралата е символ на вечната любов, билките - на магичната, а камъкът - на стабилната.
"Тъй като Емила е поетична душа, а и Фида е непоправима романтичка, на мен се пада честта да съм спец по еротиката", шегува се Нели. Тя и най-възрастната дама в компанията - Саша, майсторят украшенията за голо тяло. Саша е счетоводителка, но показва творчески умения и богата култура. Прави точен анализ на това какво е
да даряваш или да продаваш
любов. "По Живково време проститутки бяха едни от най-красивите и умни жени. Познавам една, която говореше няколко чужди езика и беше специално обучена да събира информация за тайните служби. Но днес и тази професия девалвира като всички останали", смее се възрастната дама, която със завиден младежки ентусиазъм нанизва на една връвчица две цветчета, предназначени да украсят гърдите на голо. След изработката на еротичния сутиен се захваща с доизкусуряването на секси прашки. Гълъбите вече не гледат - твърде заети са да се ухажват.назад съдържание напред

съдържание


Саша Безуханова: Шик е да поемаш мъжки роли
Все пак дори на генералния директор на "Хюлет-Пакард"-България понякога му омръзва да е човекът, на когото ...


Любов и семки
Никога не смесвам работата със слънчогледа. Но не защото не оценявам успокоителното действие на семките върху ...


Магия за любов
ИСКРА ЦЕНКОВА се закле никога да не се поглежда в огледало по пълнолуние. Пари можеш да ...


Еротична работилница
Една философка и две политоложки връщат на мода седянката за изненада на Мариана Тодорова. ...


Семейната гелдна точка на Симеон Колев и Мариана Векилска
Защо ги избрахме Защото, ...


Дипломатически съпруг: Полска жарава в огнището на френската резиденция
Фамилната история на Каролин дьо Понсен става за кино, усети Къдринка Къдринова. От ...
начало начало | нагоре нагоре 2001-2017 © Тема Нюз АД. Всички права запазени.  
Всички текстове и документи, публикувани в този уеб сайт, са собственост на "ТЕМА НЮЗ" AД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните им права.