АБОНАМЕНТ
 РЕКЛАМА
 КОНТАКТтърсене | начало | english  
ЗА АБОНАТИ НА СПИСАНИЕТО име парола
Можете да ползвате безплатно архив на списанието, с изключение на броевете от последните 30 дни.
 АРХИВ ТЕМА
 АРХИВ ЕМА
 ЗА НАС

ЕМАнуела

Щастлив с омъжена на 30
Димитър Стайков

Според моя скромен опит най-безболезнената любов е с 30-годишна щастливо омъжена жена. Малък брой такива приключения завършват с разпадане на нейното семейство, защото тя не иска да се превърне в 30-годишна щастливо разведена жена.

Почти в 100 процента от случаите щастливо омъжената жена (щ.о.ж.) на 30 е създала семейство след първа и пламенна любов с училищното си гадже или с колега от следването. Някак си на тези години момичето по-лесно вярва във вечността на чувствата и по-радостно се заблуждава, когато идентифицира посветеността си на единствения мъж и семейството с общите купони и други удоволствия. Двамата имат жилище или скоро ще го имат, а съпругът намеква, че ще получи позиция с двойно по-голяма заплата. Освен че е перспективен, нейният човек пие умерено, занимава се с детето, поддържа редовните срещи с общите приятели от университета, завъдили подобен модел семейство, съгласява се с нея, че е по-добре майка му да не стои толкова дълго при тях, купува ґ скъпи подаръци за Свети Валентин и взима душ всяка вечер.

Тогава защо щ. о. ж. на 30 сменя направлението на ласките и се превръща в щастливо омъжена невярна жена на 30?

Отговорът е тривиален - тя вече не е влюбена в онзи, за когото се е омъжила на 20. Аз съм на нейна страна, защото така започва пътят ґ към мен. А срещата в края му е най-безкористният вид общуване между двата пола.

Времето за щ. о. ж. на 30 е спряло и това носи великанско облекчение за любовника ґ. Тя не пита със зле прикрито напрежение къде е прекарал двата часа след работа, нито настоява да изчезнат някъде за уикенда. Тя иска да разполага със своето време, разпределено между работата, съпруга и детето, така че не настоява за спонтанни срещи и незабавно обсъждане на следващата спонтанна среща.

Връзката с щ. о. ж. на 30 не е помрачена от нетърпението за перспектива, защото няма развитие. Сексът с такава жена е изпълнен с ведър и ненатрапчив хумор по адрес на съпруга, а любовникът ґ ненаказуемо вяло изслушва оплакванията от търканията ґ в семейството и службата. Тя се съблича бързо (ура, няма нужда от увертюра!), много силно се вкопчва, защото няма време, и също тъй бързо се облича (ура, няма нужда от посткоитусно нежно внимание!).

Връзката с щ. о. ж. на 30 има образователен ракурс и любовникът ґ с благодарност използва наученото в следващите си авантюри. Например - както се е развихрил в нея подобно на скиор в състезание по слалом, тя казва: "По-бавно! По-бавно!" Той изумено разбира, че тази работа носи повече удоволствие, ако прониква нерешително и със заобикалки, после ентусиазирано форсира, за да продължи отново колебливо и опипом, като изпаднал във внезапен мрак.

Когато любовникът кани щ. о. ж. на 30 у дома си или в наетото за целта жилище, той е приятно изненадан от домакинските отклонения на рандевуто. Тя зашива скъсаното копче на ризата, изглажда му тишъртката, подрежда хаоса от CD-та в стаята и дори набързо приготвя спагети с доматен сос. Той би искал тя да смени изгорелия елключ и да види защо компютърът му се задръства със спам, но да не бъдем максималисти.

Най-важното качество на щ. о. ж. на 30 е нейната всеотдайност. Понеже си мисли, че първата ґ изневяра ще остане последна, тя обгражда любовника си със страст и внимание. Изрази като "уморена съм", "боли ме главата", "дойде ми мензисът", "трябва да помогна на Мартина с домашните" не съществуват в общия им речник. Направлението на подаръците е от нея към него и тя се радва като дете на неговата престорена изненада.

Разбира се, един ден мъжът изоставя щ. о. ж. на 30. На него или му е писнало от толкова много екстри, или е намерил по-младо гадже, или ще се жени. А 30-годишната щастливо омъжена жена открива непознати качества в нрава си, когато си намира друг любовник.назад съдържание напред

съдържание


Саша Безуханова: Шик е да поемаш мъжки роли
Все пак дори на генералния директор на "Хюлет-Пакард"-България понякога му омръзва да е човекът, на когото ...


Любов и семки
Никога не смесвам работата със слънчогледа. Но не защото не оценявам успокоителното действие на семките върху ...


Магия за любов
ИСКРА ЦЕНКОВА се закле никога да не се поглежда в огледало по пълнолуние. Пари можеш да ...


Еротична работилница
Една философка и две политоложки връщат на мода седянката за изненада на Мариана Тодорова. ...


Семейната гелдна точка на Симеон Колев и Мариана Векилска
Защо ги избрахме Защото, ...


Дипломатически съпруг: Полска жарава в огнището на френската резиденция
Фамилната история на Каролин дьо Понсен става за кино, усети Къдринка Къдринова. От ...
начало начало | нагоре нагоре 2001-2017 © Тема Нюз АД. Всички права запазени.  
Всички текстове и документи, публикувани в този уеб сайт, са собственост на "ТЕМА НЮЗ" AД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните им права.