АБОНАМЕНТ
 РЕКЛАМА
 КОНТАКТтърсене | начало | english  
ЗА АБОНАТИ НА СПИСАНИЕТО име парола
Можете да ползвате безплатно архив на списанието, с изключение на броевете от последните 30 дни.
 АРХИВ ТЕМА
 АРХИВ ЕМА
 ЗА НАС

Адам и ЕМА

Мъжката гледна тоЧка на Орлин Павлов

ЗАЩО ГО ИЗБРАХМЕ

 Защото зрителите го предпочетоха, въпреки че насреща му излязоха две напращели от силикон фолк фурии. Бившият вокал на група "Каффе" още е на сцената на Dancing stars по bTV и още придържа с едната си ръка професионалната танцьорка Яна Акимова. С другата той вече маха на колежките си от лекия жанр Алисия и Галена, които хванаха пътя обратно към "Син сити". Избрахме го и защото чаровният бивш сервитьор в пиано бар успешно се опълчи на вечния сексимвол Андрей Баташов и на още куп по-известни и уседнали в съзнанието на българина звезди. И защото танцува по-добре от повечето.
Орлин гастролира в "Адам и ЕМА" още защото винаги сме харесвали ведрата му физиономия и начина, по който отказва да се вземе на сериозно.

 

 

Ще излезеш ли на среща с жена, която:

- печели повече от теб

- те надвишава на ръст

- е по-възрастна

Бих излязъл на среща с по-висока жена. Досега такова нещо не ми се е случвало, но пък съм виждал други двойки, в които разликата не ми се е струвала грозна или неестествена. За мен не е важно дали жената ще ме надвишава, а да е спонтанна, с чувство за хумор.

Знам, че има мъже, които обичат жените до тях да са по-високи, да са манекенки. Може би става дума за вид комплекс. За мен е важно мъжът да има самочувствие, и то да е подплатено. Ако няма, срещата му с жената няма да се получи.

 

Ако трябва да избираш:

- блондинка или брюнетка

- певица или танцьорка

- омъжена или разведена

Избирам разведената. Като прочетох въпроса, изведнъж осъзнах, че ми е писнало да ме питат дали харесвам повече блондинки или брюнетки и че всъщност ще ми е много интересно да си поговоря с привлекателна разведена жена.

Естествено, познавам доста певици и танцьорки и съм излизал с някои от тях. Танцьорките разчитат да те впечатлят, докато се движат, залагат доста на походката и на грациозността. Дори понякога спекулират с това.

Известните певици разчитат точно на това - че са известни. А някои прибавят и страхотния си тембър. Знаем какъв глас има например Мария Илиева. Мисля, че на всеки мъж ще му е приятно да я слуша как говори.

 

Кои недостатъци не прощаваш на жените?

Чувството за собственост. Същият недостатък е непростим и за мъжете. До този извод стигнах не само от личен опит, но и от този на моите приятели. Когато някой започне да обсебва, връзката се разпада. Другият започва да се чувства притиснат. Идват дебненето, обвиненията кой на кого дава повече и т.н. И обикновено краят не е добър. Нищо че обсебващият твърди, че той е такъв, защото обича другия. Това е вид любов, която другият не може да понесе.

 

А на кои качества не можеш да устоиш?

Жената може да не е красива, но ако има чувство за хумор, това може да я издигне много в очите на мъжа. Знам, че по принцип дамите ценят способността на мъжете да ги разсмиват. За мен това е важна черта и на женския характер. Най-добрият диалог се получава, когато двете страни са равностойни в подаването на реплики.

 

Има ли правила при съблазняването?

Селският бой със сигурност не е едно от тях. Според мен изобщо няма правила. Всеки път е различно. Понякога можеш да уловиш фалшивия сигнал на жена и да си помислиш, че е истински. А тя просто така да си се държи - по-секси и по-фриволно. Да си популярен е авантаж, но и нож с две остриета. Много момичета излизат не с теб самия, а с известния човек, което е ужасно! Трябват опит и внимателен разговор, за да усетиш за какво става дума. Затова запознанствата не се правят по интернет и по телефона.

 

Кое е най-нестандартното място, на което си правил секс?

Под леглото.

 

По какво разбираш, че връзката е приключила?

Не знам... Обикновено единият осъзнава пръв, другият разбира после от него. И тогава вторият се сърди на първия, защото за него нещата не са изглеждали по същия начин.

 

Коя е правилната реплика, ако те хванат в изневяра?

Честито! Шегувам се, но то и няма как да има правилна реплика. Какво можеш да направиш, ако те хванат да изневеряваш? Мълчиш и понасяш последствията. Поне аз направих така, когато ми се случи. Това е усещане, което не искам да изпитвам втори път. Ужасно е. Но не можеш да върнеш времето назад, а всеки прави грешки.

 

Кога плачат жените?

Когато обичат и мразят.

 

А мъжете?

Сигурно когато жените плачат. Може би от съпричастност, а може и по други причини. Не знам отговора.

 

Можеш ли да останеш приятел с бивше гадже?

Трудно, а би било добре. Зависи кой е станал причина за раздялата. Според мен е редно, когато един мъж изоставя една жена, да се опита да я направи свой приятел. Тогава приятелството остава вечно. Но в живота такива случаи не се срещат често. Рядкост е и двамата по принцип да са над нещата.

 

Отживелица ли е бракът?

Да, макар че аз бих искал един ден да се оженя.

 

Какво искат жените?

И те не знаят. Жените искат всичко, но това е невъзможно. Е, понякога може да имаш наистина всичко, но това са изключения и за тях не си струва да се правят обобщения. В живота винаги нещо ти липсва. Но хората са казали: без всичко може, само без любов не може. Изгуби ли се любовта, другите придобивки постепенно губят цената си.

 

А мъжете?

Те също не знаят какво искат. Казват, че знаят, но получат ли го, започват да търсят нещо ново.назад съдържание напред

съдържание


Станка Златева: Мъжете се плашат от силни жени
Световната шампионка по борба не се е отказала от идеята, че един ден ще намери човек с характер, на когото ще роди ...


Бягство в манастира
ИСКРА ЦЕНКОВА надникна в светата обител под Тодорини кукли и в "Покров Богородичен", за да разбере какво ...


Фрагменти
Нищо общо* Всяка сутрин тя става да буди децата за училище. Той излиза с кучето. Дъщерите се прозяват, ...


ИндиЯ, любов моЯ
ТатЯна Явашева се увери, че пътешествията на Габриела Николаева в региона на Южна Азия не са само скъпо хоби. ...


Его под прикритие
"Камуфлаж" няма нищо общо с войнишките десени, изненада се НадЯ Кънева. Мътнозелени ивици, ...


Мъжката гледна тоЧка на Орлин Павлов
ЗАЩО ГО ИЗБРАХМЕ Защото зрителите го предпочетоха, въпреки че насреща му излязоха две напращели ...

РЕКЛАМИТЕ В БРОЯ
АКТАВИС 
М-ТЕЛ 
SKODA 
начало начало | нагоре нагоре 2001-2017 © Тема Нюз АД. Всички права запазени.  
Всички текстове и документи, публикувани в този уеб сайт, са собственост на "ТЕМА НЮЗ" AД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните им права.