АБОНАМЕНТ
 РЕКЛАМА
 КОНТАКТтърсене | начало | english  
ЗА АБОНАТИ НА СПИСАНИЕТО име парола
Можете да ползвате безплатно архив на списанието, с изключение на броевете от последните 30 дни.
 АРХИВ ТЕМА
 АРХИВ ЕМА
 ЗА НАС

красива ЕМА

Режимът на тв водещата Вили СеЧкова

СЪН И ХРАНА

"Аз съм всичко друго, но не и нощна птица", бърза да уточни Виолета Сечкова. Водещата на "Градски легенди" започва деня си рано, с педантично организиран график и чаша от любимото си ароматно еспресо. Докато пие кафето, Вили прелиства сутрешните вестници, за да е в крак със случващото се по света. Чак след това е готова за работния делник, който гледа да посреща с усмивка.

Предаването й е сред най-гледаните в ефира на TV2, защото Вили винаги успява да изтръгне от госта си някое пикантно признание. Иначе не обича да ходи по светски партита. "Вечерите ми са посветени на любимия човек и на приятелите. Сред тях релаксирам и забравям за работата", казва Вили.

 

Когато не е гушната в любимия мъж, тя минава през друг ритуал за здрав сън: "Слушам аудиокниги. Сдобивам се с тях, когато пътувам в чужбина. Доставят ми невероятно удоволствие". Другото нещо, което винаги предизвиква широката усмивка на Вили Сечкова, е похапването. "Не се лишавам от нищо, затова храната за мен не е изкушение, а удоволствие", категорична е тя. Закуската заема важно място в менюто на красавицата и "по закон" е протеинова. Тя често пропуска обяда, защото не й остава време, но вечерята е задължителна и разнообразна.

Като бивша манекенка Вили Сечкова от години е наясно с естествената връзка между храната и красотата. "Всяко нещо, което ядем или пием, се отразява на здравословното ни състояние, съответно и на външния ни вид", припомня хубавицата. Затова отдавна е загърбила полуфабрикатите.

 

РАЗДВИЖВАНЕ

Преди някой да си помисли, че грациозното тяло на Вили е просто дар от Бога, трябва да я види във фитнес залата. Никога не е имала проблеми с килограмите, но нали спортът поддържа тонуса. Тя му отделя време четири пъти седмично. Ако някой й подхвърли, че в забързаното ни ежедневие е трудно да се вмести и раздвижване в залата, Вили е готова с отговора: "Важно е желанието, иначе оправдания - хиляди!"

Другият начин, по който госпожица Сечкова разнообразява дните си, са пътешествията. "Много обичам да пътувам. Нямам любимо място - ходя с еднакво желание и на море, и на планина", либерална е Вили.

 

КОЗМЕТИКА

Телевизионната водеща е скептична към процедурите, които дамите "си причиняват" в козметичните салони. "Не посещавам козметик! Опитвала съм се да се доверя на подобни специалисти и винаги съм съжалявала. Смятам, че никой не познава кожата ми по-добре от мен самата", уверена е брюнетката.

За порцелановото си лице момичето от "Градски легенди" се грижи редовно, като подбира много внимателно мазилата. "Предимно медицински са. Пристрастена съм и към почистващите кожата продукти", смее се на своята зависимост Вили.

Това обаче не е единственият "наркотик", който я завладява на приливи и отливи. Сечкова е известна с почти маниакалната си страст към шикозните обувки. Но тя не мисли да се оправдава: "Купувам ги по всяко време, никога не са ми достатъчно! И не ми трябва специален повод."назад съдържание напред

съдържание


Станка Златева: Мъжете се плашат от силни жени
Световната шампионка по борба не се е отказала от идеята, че един ден ще намери човек с характер, на когото ще роди ...


Бягство в манастира
ИСКРА ЦЕНКОВА надникна в светата обител под Тодорини кукли и в "Покров Богородичен", за да разбере какво ...


Фрагменти
Нищо общо* Всяка сутрин тя става да буди децата за училище. Той излиза с кучето. Дъщерите се прозяват, ...


ИндиЯ, любов моЯ
ТатЯна Явашева се увери, че пътешествията на Габриела Николаева в региона на Южна Азия не са само скъпо хоби. ...


Его под прикритие
"Камуфлаж" няма нищо общо с войнишките десени, изненада се НадЯ Кънева. Мътнозелени ивици, ...


Мъжката гледна тоЧка на Орлин Павлов
ЗАЩО ГО ИЗБРАХМЕ Защото зрителите го предпочетоха, въпреки че насреща му излязоха две напращели ...

РЕКЛАМИТЕ В БРОЯ
АКТАВИС 
М-ТЕЛ 
SKODA 
начало начало | нагоре нагоре 2001-2017 © Тема Нюз АД. Всички права запазени.  
Всички текстове и документи, публикувани в този уеб сайт, са собственост на "ТЕМА НЮЗ" AД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните им права.